2012 m. lapkričio 23 d., penktadienis

Vilnonės prilaikančios kelnytės

Įkvėpta seminaro apie vystyklystę, suskubau megzti vilnonių prilaikančių kelnyčių kūdikiams (100 % kašmyro vilna), o šiandien jau dalinuosi su Jumis gražiais darbo vaisiais :)

Šios kelnytės maunamos ant daugkartinių gerai skystį sugeriančių sauskelnių, aprišamų vystyklų ar paprasčiausių lankstomų vystyklų iš merliuko ar flanelės (priklausomai nuo vaiko amžiaus ir kitų niuansų). Dėl unikalių vilnos savybių (vilnoje esančio lanolino), tokios kelnytės sulaiko drėgmę viduje, tad puikiai pakeičia sintetiką.
Jeigu mokate megzti gerąsias ir išvirkščiąsias akis, mokati pridėti ir nuleisti akis, tokias kelnytes lengvai nusimegztumėte ir pačios :). Aprašymą galite rasti štai čia.
Be to, tokios kelnytės gali ne tik saugoti ir šildyti, bet ir puošti :)


2 komentarai:

  1. Laba diena, noreciau gauti prilaikanciu kelnyciu ismatavimus. Nuorodoje neaisku, nes nurodytas tik eiliu kiekis, o tiek siulai, tiek rastas gali skirtis. Labai reikia ismatavimu centimetrais. Is anksto dekoju.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki! Išmatavimai priklauso nuo reikalingo dydžio, tad geriausia būtų išmatuoti vaikučio liemenį, užpakaliuko, kojyčių apimtis ir pagal tai megzti.

      Panaikinti